[symple_tabgroup]

[symple_tab title=”Computer”]

Wanneer u Electrodata voor de reparatie van uw computer kiest, plaatst u uw vertrouwen in goede handen.

Problemen met je computer? Heb je last van een virus of Trojan besmetting? Is je computer traag? Maak dan gebruik van onze uitstekende computer reparatie service, want ELECTRODATA helpt je graag met al je computer problemen. Wij repareren alle computer merken en alle Windows versies, waaronder Windows 8, Windows 7 en Windows XP.

 

 

 

[/symple_tab]

[symple_tab title=”Laptop”]

laptop reparatieWanneer u Electrodata voor de reparatie van uw laptop kiest, plaatst u uw vertrouwen in goede handen. Laptops of notebooks zijn erg populair, maar helaas ook nogal kwetsbaar. Scharnieren kunnen van het scherm losraken of afbreken. USB en voedingsadapter aansluitingen die niet meer werken.
LCD schermen die geen licht meer geven (backlight-inverter of LCD scherm defect), harddisk, cd of dvd drives die weigeren…enz. enz.

Voor veel Notebooks is het vervangen van een defect systemboard nog steeds een dure aangelegenheid (vooral A-merken zoals Compaq, IBM, HP, Toshiba etc.). Euro Digital Computers is in veel gevallen in staat om deze dure onderdelen nog te laten repareren. Dit betekent voor u dat u niet hoeft te betalen voor een nieuw board; u betaalt alleen voor een veel goedkopere reparatie.

Het is vaak moeilijk de oorzaak van een klacht vooraf vast te stellen. Daarom ontvangt u na diagnose altijd eerst een prijsopgave. Kunnen wij niets repareren dan berekenen wij u geen reparatie- of onderzoekskosten.
[/symple_tab]
[symple_tab title=”Telefoon/Tablet”]

Smartphone repairWanneer u Electrodata voor de reparatie van uw Smartphone/Tablet kiest, plaatst u uw vertrouwen in goede handen.

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw Smartphone of Tablet. Wij hebben ruime ervaring en kunnen uw gebreken veelal dezelfde dag oplossen.

 

 

 

 

 

[/symple_tab]

[symple_tab title=”Televisie”]

Wanneer u Electrodata voor de reparatie van uw Televisie kiest, plaatst u uw vertrouwen in goede handen.

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw Televisie. Wij hebben ruime ervaring op TV reparatie en kunnen alle gebreken in zeer korte tijd verhelpen/repareren.

 

 

 

 

 

[/symple_tab]
[symple_tab title=”Overig”]

Heeft u een product dat niet vermeld staat dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij repareren namelijk ook de volgende producten:

Sateliet en Multimedia producten en alle overige elektronische producten.

 

 

 

 

[/symple_tab]

[/symple_tabgroup]

 

Al onze reparaties worden door specialisten gerepareerd die zich al meerdere jaren hebben bewezen in hun vakgebied. Daarom is Electrodata een juiste keuze als het gaat om reparaties van uw producten.

Heeft u een vraag over een reparatie stel die dan gerust via ons contact formulier of bel ons op +31 (0) 72 57 492 53

Wij nodigen u graag uit op onze vestiging Electrodata in Heerhugowaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *